Tuesday, February 25, 2014

" Kebenaran akan datang jua akhirnya "

Lama sangat aku tak update blogs nih...Rasa macam nak bersara pun ada..Letih ..Penat..,resah semua ada...Tapi hari ni...Aku kembali menulis jugak akhirnya...

Kebelakangan ni...Macam-macam hal berlaku dlm hidup aku....(Tak perlu lah aku story sini ).. 
Entry kali ni ...Istimewa sebab ni " mungkin " entry TERAKHIR untuk blogs SESIKULIPAT @ PAT-PAT SIKU LIPAT.......

Aku nak pendapat korang yg baca blogs aku..Korang nak aku biar je blogs ni @ Aku close terus???

" KEBENARAN AKAN DATANG JUA AKHIRNYA " sebenarnya adalah satu unkapan yang diucapkan oleh seseorang yang penting dalam hidup aku....Beliau banyak beri aku kesedaran...

Aku pun dah lupa topik apa aku berborak dengan beliau hari tu...Dan terkeluar dari mulut beliau...
..


ooooooo

Aku Zul

Nah..Layan Silver from Nirvana..

video

Tag : Silver, kurt , kurt cobain , sex pistol , Iddie punk , punk rock ,grunge , misfits ,dave ghove , smell like teen sprit, yunalis,unplagged in new york ,aku ,punking , nevermind ,inutero , young men dies, kurt cobain shoot him self.